Van Is-Kur Ile Webhelp Çagri Merkezi Isbirliginde Dev Istihdam

Van Çalisma ve Is Kurumu (Is-Kur) Il Müdürlügü ile ‘Webhelp Çagri Merkezi Ve Müsteri Hizmetleri A.S’ arasinda ‘Çagri Merkezi Müsteri Temsilcisi Mesleginde’ 120 kisilik isbasi egitim programi açildi.

Van Is-Kur Ile Webhelp Çagri Merkezi Isbirliginde Dev Istihdam
Van Ticaret ve Sanayi Odasinin (VAN TSO) lojistik destek sagladigi ve 2018 yili Ocak ayindan beri Van’da faaliyet gösteren Webhelp Firmasi için hazirlanan sözlesme, Il Müdürü Hidayet Kisi ve isveren vekili Sevgi Yildiz tarafindan imzalandi. 2018 yilinda 100 kisi ile istihdama baslayan Webhelp Çagri Merkezi Ve Müsteri Hizmetleri A.S., bugün itibariyle bin 182 kisi ile Van’in istihdamina katki saglamaya devam ediyor.

Isveren vekili Sevgi Yildiz, çagri merkezlerinin hizli büyüyen bir sektör oldugunu belirterek, son zamanlarda sanayiden daha fazla istihdam olusturdugunu kaydetti.

Yildiz, Van Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügünün sunmus oldugu kurs ve programlarla istihdam süreçlerinin daha hizli büyüdügünü ifade etti.

Is-Kur Il Müdürü Hidayet Kisi de, Van isgücü piyasasina katma deger saglayacak her proje ve çalismada isverenlerin ve tüm sektör temsilcilerinin yaninda olduklarini söyledi.

Sürekli istihdamin saglanmasi noktasinda il müdürlügü olarak tüm firmalara kurs, program ve projelerle desteklerinin devam edecegini belirten Kisi, sözlesmenin hayirlara vesile olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA