TIGSAD'ta Yeni Dönem

Tüm Iç Giyim Sanayicileri Dernegi’nde yeni dönem, ilklerle basliyor.

TIGSAD'ta Yeni Dönem
TIGSAD’in 11. Olagan Genel Kurulu öncesi Nazim Kanpolat, gerçeklestirecegi projeler hakkinda bilgi verdi. “Hepimiz için hayirli olacagina inandigimiz, ticaretimize ve ülkemize deger katacak yeni bir dönemi baslatmanin heyecani içindeyiz” diyen Kanpolat, sektörde bir ilki gerçeklestireceklerinin müjdesini verdi. 3 - 6 Agustos tarihleri arasinda Istanbul Yesildirek’te ilk kez gerçeklestirilecek “Linexpo Streetfest”in tanitim filmini üyelerle paylasan Nazim Kanpolat, yaptigim sunumla da yeni dönemin çalismalarini aktardi.

Kanpolat konusmasi sirasinda, önümüzdeki günlerde baskanlik görevini devralacagi Mustafa Nazik ve ekibine sektöre yaptiklari katkilardan dolayi tesekkürlerini sundu. Kanpolat, “Yeni dönem, yeni projeler ve yeni kazançlar diyerek kollari siviyoruz. Hedefimiz, üyelerimizin satis potansiyelini artiracak projeler gerçeklestirmek olacak. Bu kapsamda yapacagimiz uluslararasi bir etkinlik ile Yesildirek sokaklarini festival alanina çevirecegiz. Katilimcilarin sonbahar-kis sezon açilisini yapacaklari festivalde, pandemi kurallarina uygun olarak yabanci ve yerli alim heyetlerini agirlayacagiz” dedi.

Yurt disi atagi

Ilgili bakanliklarin da destegini alarak yurt disi çalismalara agirlik vereceklerini ifade eden Kanpolat, “Dünya pazarinda bilinen önemli iç giyim markalarini satin almak veya lisans anlasmasi yapmak suretiyle Türkiye’deki üretici firmalarimiza katma degerli ürün satis imkani saglayacagiz. Yurt içi ve yurt disi firmalar ile ikili görüsme organizasyonlari gerçeklestirecegiz. New York’ta hazir halde bulunan toplanti salonumuzu tüm üyelerimizin kullanimina sunacagiz. Potansiyel müsteri olabilecek ülkelerdeki ticaret odalari ve tüm satis kanallari ile koordineli çalisarak TIGSAD üyelerinin marka ve ürünlerinin 365 gün 24 saat sergilenecegi sektörel portalimizi hayata geçirecegiz” dedi.

Dijital degisime ayak uydurarak sanal fuarlar ve yeni nesil dijital satis kanallarina yatirim yapacaklarini da belirten Kanpolat, “Üyelerimizin Kasim ayinda gerçeklestirilecek Sanal Hazir Giyim Fuari’na katilim göstermesini kolaylastiracagiz. Sektörümüze kattiklari ve katacaklari degeri daha görünür kilmak için yönetim kurulumuzdaki kadin temsilci sayisini arttiracagiz. Üniversiteler ile ortak çalisarak, son sinif ögrencilerine üye firmalarimizda staj ve yari zamanli çalisma imkani vererek ülke istihdamina katkida bulunacagiz” dedi.

Kaynak: İHA