Oppo A54, Türkiye'de Tüketiciyle Bulustu

Yeni modelde hizli sarj özelligi, sekiz çekirdekli islemci, 128GB ultra genis bellek kapasitesi ve 6,5 inç genislik bulunuyor.

Oppo'nun A54 modeli Türkiye'de tüketicilerin begenisine sunuldu.

Oppo'dan yapilan açiklamaya göre, satisa sunulan A Serisi'nin yeni modeli A54, teknolojiyi daha eglenceli hale getirmek için tasarlandi.

Yeni modelde hizli sarj özelligi, sekiz çekirdekli islemci, 128GB ultra genis bellek kapasitesi ve 6,5 inç genislik bulunuyor.

5000 mAh kapasiteli uzun ömürlü bir pile sahip olan Oppo A54, tek bir sarjla 2 güne kadar dayaniklilik sunuyor.

A54'ün 18W hizli sarji, telefonu yalnizca 2 saat 23 dakika içinde tamamen sarj ederken 10 dakikada yüzde 13'e kadar sarj imkani taniyor.

Pil bitmek üzereyken devreye giren süper güç tasarruf modu, pil ömrünün yüzde 5'inde bile WhatsApp'ta 85 dakikaya kadar sohbet ve 91 dakika telefon görüsmesi imkani veriyor.

Gece telefonu sarj etmenin unutulmasi durumunda, A54'ün yapay zeka gece sarji pil ömrünü koruyor. Böylece pili, ertesi sabaha yalnizca yüzde 1,79 gibi çok az bir oranda azaliyor.

Oppo A54, sicaklik ve su artisi gibi durumlarda bunu algilayip sarji durduran bir kisa devre koruyucusu, "HyperBoost" özelligi ile oyunlarda üstün performans, optimum isi yayimi özelligi, gün isigi ekrani ve ay isigi ekrani gibi çok sayida özellik barindirirken, kamera özellikleri ile de öne çikiyor.

Telefonun arka kisminda 13MP ana kamera, yakin mesafe çekimleri için 2MP makro kamera ve arka plani bulaniklastirip fotografin konusunu vurgulayan çekimler için 2MP bokeh özelligi bulunuyor.

Renk doygunlugunu ve parlakligini dengeleyen "Dazzle Color" ile tüm ortamlardaki çekimleri iyilestiren Oppo A54, yapay zeka sahne tanima özelligiyle ise yesil bitkiler, havai fisekler, kuslar, gün dogumu ve gün batimi dahil olmak üzere 23'e kadar farkli senaryoyu akillica taniyabiliyor.

A54, gece çekimlerinde ayrintilari aydinlatmak için gece modu'nun da dahil oldugu bir dizi farkli fotograf özelliklerine sahip bulunurken, bunlarin arasinda ön ve arka kamerada 15 filtre, 4 cm mesafeden makro fotograflar çekme yetenegi ve 180 derece panorama fotograflari yer aliyor.

OPPO A54'ün ön kameradaki bokeh özelligi, sadece bokeh fotograf degil, ayni zamanda güzellestirme ve filtre efektleri de sunuyor.

Yapay zeka güzellestirme modu herkesin en iyi sekilde görünmesini saglamak için cilt tonlarini ayarlayarak ve yumusatarak, grup halindeki çekimlerde bile herkesi ayri ayri güzellestiriyor.

Su siçramalarina karsi dayanikli IPX4 sertifikasina sahip Oppo A54, kullanicilarin üstün kalitede güvenilir bir ürün aldiklarindan emin olmalari için, 50'den fazla üretim süreci kontrolünden, 130'dan fazla ultra titiz güvenilirlik testinden ve 320'den fazla deneysel testten geçti.

Kaynak: AA