MGC'den Baskan Güder'e Istisare Ziyareti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Baskani Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’i ziyaret etti. Baskan Güder, Cemiyet Baskani Güner’den cemiyet olarak yaptiklari çalismalar hakkinda bilgiler alarak, istisarelerde bulundu.

MGC'den Baskan Güder'e Istisare Ziyareti
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, MGC Baskani Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyelerini makaminda konuk etti. Cemiyet Baskani Güner’den cemiyet olarak yaptiklari çalismalar hakkinda bilgiler alan Baskan Güder, bölgeler arasi kalkinma farkliliklarinin giderilmesi noktasinda Battalgazi Belediyesi olarak büyük bir çaba ortaya koyduklarini ve bu çalismalarda Sivil Toplum Örgütleri ile sürekli istisarelerde bulunduklarinin altini çizdi. Yerel medya ve Battalgazi üzerine Baskan Güder ile istisarelerde bulunan gazeteciler, yaptigi yatirimlarla Battalgazi’yi yeniden insa eden Baskan Güder’e hizmetlerinden dolayi tesekkürlerini ilettiler.

“Yatirim ve hizmetleri yakindan takip ediyoruz”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in yatirim ve hizmetlerini yakindan takip ettiklerini belirten Malatya Gazeteciler Cemiyeti Baskani Vahap Güner, “Geç kalinmis bir ziyaret oldu. Yasadigimiz deprem ve pandemi nedeniyle bu ziyaret bugüne nasip oldu. Battalgazi Belediyemizin yatirim ve hizmetlerini yakindan takip ediyoruz. Baskanimiza hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyor, kendisine basarilar diliyoruz” ifadelerini kullandi.

“Battalgazi’mizin sorunlarini istisare ile çözüyoruz”

Gazetecileri makaminda agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Baskanimiza ve yönetim kuruluna bu nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Bizleri memnun ettiler. Yeniden cemiyet baskani olarak seçilen Vahap Güner’e hayirli olsun ziyaretini pandemiden dolayi yapamadik. Insallah önümüzdeki günlerde kendisine hayirli olsun temennilerimizi iletecegiz. Basini önemsiyoruz. Hakikaten önemli bir icra alani. Toplumun sesi, dili, kulagi ve duyu organlari olabilmek ve toplumu aydinlatma noktasinda çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Gazeteciler bir yerde hür bir sekilde görevini ediyorsa, orada toplumlarin sorunlarinin problemlerinin en aza indirildigi görülür. Gazetecilerimizin çalisma kosullarini biliyoruz. Onlarin sorunlarini da biliyoruz. Hepimizin görevi ve amaci Malatya’miza yani bulundugumuz bölgeye hizmet etmek. Bizler, Battalgazi’mizin sorunlarini istisare ile çözüyoruz. Gelisen dünyanin sartlarina ayak uydurma adina her birimizin ayri ayri sorumluluklari var. Bu sorumluluk dogrultusunda Gazeteciler Cemiyeti Baskani Vahap Güner, bugüne kadar yaptiklari çalismalarda kisisel menfaatlerden irak, her zaman toplumsal menfaati gözeten çalismalar ortaya koymustur. Ben bu çalismalarindan dolayi Baskanimizin sahsinda tüm gazeteci ve televizyonculari kutluyorum. Malatya’daki basinimiz simdiye kadar yapmis oldugu görevlerde hep bize yol haritasi ve yön pusulasi olmuslardir” diye konustu.

Kaynak: İHA