Karaot Halk Plaji Sezona Hazir

Fethiye Belediyesi tarafindan yapilan Karaot Halk Plaji 2021 turizm sezonuna hazirlandi.

Karaot Halk Plaji Sezona Hazir


Fethiye Belediye Baskani Alim Karaca, plajda denetlemelerde bulundu, tüm Fethiye halkini Karaot Plaji’na davet etti. Fethiye Belediyesi olarak tamamen ahsaptan ve ekolojik kaygilari gözeten bir anlayisla insa edilen Karaot plaji Fethiyeliler ve tatilciler tarafindan geçtigimiz yil yogun ilgi görmüstü. Pandemi kosullariyla birlikte turizm sezonunun açilmasiyla birlikte Karaot Halk Plaji da hizmet vermeye basladi.



"Uygun fiyata kaliteli hizmet"

Kafeterya, dus ve lavabo alani, sezlong ve semsiye ile peyzaj düzenlemesiyle Karaot Halk Plaji, Fethiye’nin ilgi odagi plajlarindan bir tanesi oldu. Karaot plajina yaya giris ücretsiz iken, sadece araç girislerinden ücret alindigi belirtildi. Karaot kafeteryasinin Inlice Plaji’ndaki gibi uygun fiyatlar ile hizmet vermesi, vatandaslarin daha çok ilgi göstermesini sagladi. Korona virüs tedbirleriyle hizmete yeniden baslayan Karaot Halk Plaji’nda Belediye Baskani Alim Karaca incelemelerde bulundu.

“Karaot’a davet ediyorum”

Karaca yaptigi açiklamada, “Bugün yetkili arkadaslarimizla birlikte Karaot Halk Plaji’ndayiz. Hep birlikte incelemelerde bulunduk. Arkadaslarimiz, hijyen kurallarina en ince ayrintisina kadar uyguluyor. Fethiye’mizin güzel plajlarindan birisi olan Karaot Halk Plaji, halkimizi bekliyor. Halk plajimizi hazirlamis bulunmaktayiz. Bölgemizde yasayan ve tatile gelen tüm vatandaslarimizi Karaot’a davet ediyorum. Güler yüzlü hizmetimizle halkimizi agirlamaktan mutluluk duyacagiz. Pandemiden dolayi turizm ciddi bir darbe aldi. Fethiye’de vaka sayilari ciddi derecede düstü. Vakalar bölgemizde minimize olmus durumda. Turizm sektörümüzün asilanmasiyla rahat bir nefes alacagiz. Sezonumuzun hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA