Erzurumlu Gençler, Kas'ta Dalis Yapti

Antalya'nin Kas ilçesinde, "Kas'tan Erzurum'a Yörük Gençler Kayakta, Dadas Gençler Dalista" projesinin üçüncü etabi gerçeklestirildi.

Gençlik ve Spor Bakanligi, Antalya Valiligi, Erzurum Valiligi, Il Gençlik ve Spor Müdürlügü Gençlik Merkezleri ve Kas Kaymakamligi is birliginde hayata geçirilen proje kapsaminda Erzurum'dan Kas'a gelen 21 genç, Limanagzi Koyu'nda dalis yapti.

Kas Kaymakami Saban Arda Yazici, AA muhabirine, dünyanin en önemli turizm destinasyonunda gençlere ev sahipligi yaptiklarini söyledi.

Projenin üçüncü etabinin Kas'ta yürütüldügünü belirten Yazici, "Erzurum'dan ilçemize gelen 21 gencimiz, burada Türkiye'nin en önemli, Akdeniz ölçegindeki en iyi noktalarinda dalis yapmanin keyfini yasayacak. Geçtigimiz aylarda ilimizden ve ilçemizden Erzurum'a 20 gencimizi kayak yapmaya Palandöken pistine göndermistik." diye konustu.

Dalis yapmak için Kas'a gelen gençlerden Berat Anik ise "Denizin altini ilk defa görecegiz. Merak ediyoruz. Heyecanliyiz. Gördüklerimizi, arkadaslarimiza ve ailemize aktarmak için sabirsizlaniyoruz." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA