Vali Yilmaz Açiklamasi 'Hedefimiz Osmaniye'de Sifir Vaka'

Saglik Bakanligi’nca açiklanan insidans haritasinda en az vaka sayisi ile 2. sirada olan Osmaniye’de denetimler araliksiz devam ediyor.

Vali Yilmaz Açiklamasi 'Hedefimiz Osmaniye'de Sifir Vaka'
Saglik Bakanligi tarafindan haftalik olarak açiklanan korona virüs haritasinda 100 binde 9,44 vaka sayisi ile Türkiye’de 2. olan Osmaniye’de denetimler araliksiz sürüyor. ‘Dinamik Denetim Modeli’ kapsaminda Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Hulusi Akkus, Il Saglik Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Guddusi Arik ile beraber Akyar Caddesi’ndeki denetimlere katilan Vali Erdinç Yilmaz, amaçlarinin korona virüsle mücadeleyi sifir vaka ile bitirmek oldugunu söyledi.



Denetimlerinin ardindan açiklama yapan Vali Yilmaz, “Son yayinlanan tabloya göre vaka sayisi en düsük iller arasinda ikinci siradayiz. Hedefimiz ilimizde sifir vaka. Osmaniye olarak bunu basaracagimiza inaniyoruz. Bu mücadeleye destek olan hemserilerimize çok tesekkür ediyorum, gerçekten büyük bir basari gösteriyorlar. Bu mücadeleyi insallah sifir vaka ile bitirelim." diye konustu.

Kaynak: İHA