ÜTSO'dan Ahsap Ve Mobilya Meslek Toplantisi

Ordu’nun Ünye ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odasi (ÜTSO) tarafindan kademeli normallesme adimlarinin atilmasinin ardindan ilk meslek grubu toplantisi gerçeklestirildi.

ÜTSO'dan Ahsap Ve Mobilya Meslek Toplantisi
ÜTSO lokalinde gerçeklesen toplantiya 2. grup meslek gruplari olan ahsap ve mobilya firmalari yer aldi. Özellikle pandemi nedeniyle yasanilan sorunlari ve normallesme adimlari sonrasi yapilacaklarin dile getirildigi toplantida birçok konu ele alindi.

Çesitli meslek gruplariyla normallesme adimlari sonrasi bir araya gelmeyi planladiklarini ve sorunlari çözüme kavusturulmasi için çalisma yürüteceklerini ifade eden Ünye Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Irfan Akar, "Biz daha önce bu programa sabah kahvaltilariyla ve yemek programlarimizla toplanti düzenliyorduk. Ancak pandemiden dolayi ara vermistik. Bugün 2. grup meslek arkadaslarimiz olan ahsap ve mobilya orman ürünleri isletmecilerini bir araya getirdik. Gelen arkadaslarimizin hepsine tesekkür ediyorum. Bu programlarimiz devam edecek ve herkesin katilmasini istiyorum. Bu toplantilarin herkesin fikrini açiklamasi ve sorunlarimizi birlikte istisare etmemiz açisindan iyi olacagini düsünüyorum" dedi.

Kaynak: İHA