Tokat'tan Kisa Kisa

Tokat Idare Mahkemesi Baskani Erkan Ceylan, Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Sahin'i makaminda ziyaret etti.

Ziyarette Sahin, ilde görev yaptigi süre içinde gerçeklestirdigi basarili çalismalardan dolayi Kirikkale Idare Mahkemesi Baskanligina atanan Ceylan'a tesekkür ederek, yeni görev yerinde basarilar diledi.

Ceylan ise Tokat'ta bulundugu zaman içinde çok güzel dostluklar kazandigini, çok güzel anilari oldugunu belirterek, tesekkür etti.

- TOGÜ'de çevre temizligi yapildi

Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesinde (TOGÜ) çevre temizligi yapildi.

Tokat Müftülügü Gençlik Koordinatörlügü tarafindan Çevre Koruma Haftasi dolayisiyla çevre temizligi etkinligi düzenlendi.

Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Isa Gökçe ve Üniversite Orhan Turan Camisi imam hatibi Veysel Kiliç'in da katildigi etkinlik kapsaminda 130 katilimci, Tasliçiftlik Yerleskesi'nde çevre temizligi yapti.

Kiliç, "Çevreyi, dogayi, canliyi sevdigimizi göstermek ve kampüste ögrencilerin de olmamasi nedeniyle özellikle agaç diplerinde olusan plastik, kagit gibi atik maddeleri temizleyip yeni gelecek ögrenci arkadaslara temiz bir kampüs sunabilmek, çevreye karsi duyarlilik etkinligi olusturmak amaciyla etkinlik yaptik. Bu firsati bize verdigi için üniversitemize tesekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA