SOCAR Türkiye, Social Media Awards'ta 5. Kez Altin Ödül Aldi

SOCAR Türkiye, Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafindan 5.'si düzenlenen Social Media Awards'ta "Enerji Sirketleri" kategorisinde bu yil da altin ödülün sahibi oldu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Türkiye'nin en büyük endüstriyel holdingi SOCAR Türkiye, sosyal medyada fark yaratan basarili iletisimi ve etkilesim oranlariyla Social Media Awards 2021 "Enerji Sirketleri" kategorisinde altin ödüle layik görüldü.

Ülke genelindeki 57 binden fazla kurumsal hesabin takipçi sayilari, üretilen paylasimlardan alinan etkilesimler, takipçi artisi gibi parametrelerle incelendigi Social Media Awards puanlamasinda sirket, sektörünün en yüksek etkilesim rakamlarina ulasarak liderligini 5. yila tasidi.

Açiklamada görüslerine yer verilen SOCAR Türkiye Iletisim ve Kamu Iliskileri Baskani Mikayil Yusifov, üretimdeki güçlerini dijital mecralardaki iletisimde de gösterdiklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Türkiye'nin en büyük markalarinin dijital iletisim performanslarini ölçen Social Media Awards degerlendirmesinde üst üste 5 kez aldigimiz birincilikle, sektörümüzde sadece üretimde degil iletisim faaliyetlerimizle de zirvede yer aliyor olmaktan dolayi büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Iletisim çalismalarimizin en önemli kanallarindan olan sosyal medyadaki görünürlük ve etkilesimimizi özgün içeriklerle artirmaya, ekonomiye, topluma deger katan dev yatirimlarimiz ve projelerimizle ilgili bilgilendirmeleri paylasmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA