Setur Marinas Yalova'da Görev Degisimi

Marmara Denizi’nde Istanbul Marinalari disinda tek marina olma özelligi tasiyan Setur Marinas Yalova’da Marina Müdürlügü görevine Süleyman Ercan getirildi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Izmir Aliaga dogumlu Ercan, orta ve lise ögrenimi TED Aliaga Koleji’ne tamamlamasinin ardindan Yildiz Teknik Üniversitesi Gemi Insaati ve Gemi Makineleri Mühendisligi Bölümü’nden 2007 yilinda mezun oldu. Marinacilik sektörüne 2010 yilinda D-Marin Turgutreis Marina ‘da Çekek Hizmetleri Sefi olarak basladi ve 2019 yilindan sonra Viaport Tuzla Marina’da Teknik Müdür ve Marina Müdürü olarak çesitli kademelerde görev aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Ercan, "Misafirlerimizin marinamizin sosyal imkanlarindan faydalandigi, birbiri ile etkilesimde bulundugu ve bir nevi aile ortami içinde olduklari, yasanilabilir bir tesis olmayi önemsiyoruz. Ayrica bulundugumuz konum itibariyla, misafirlerimiz Yalova’nin dogal güzelliklerini, plajlarini kesfedebilecekleri deniz turizmi kadar, termal kaplicalar ve yakin çevremizde bulunan kayak merkezleri ile kis turizmini de yasayabilirler. Maksimum 30 metre boyunda toplam 240 deniz 80 kara park yat baglama kapasitesine sahip Setur Marinas Yalova, Istanbullu yat sahiplerinin güzel bir hafta sonu geçirmek için rotasini belirleyecegi en güzel noktadir." ifadelerini kullandi.

Açiklamada yer alan ifadelere göre ayrica, 100 tonluk lifte sahip çekek sahasi ve deneyimli kadrosuyla yatçilarin her türlü ihtiyaçlarini karsilayan Setur Marinas Yalova’da bulunan birçok alternatif yiyecek ve içecek tesisi marina misafirlerine konforlu bir ortam sunuyor.

Kaynak: AA