Sahile Süleymanpasa Belediyesi Dokunusu

Süleymanpasa Belediyesi, Süleymanpasa’da sahil seridini iki katina çikaracak olan Altinova Mahallesi sahil düzenlemesi ve Cumhuriyet Mahallesi Alkaya Mevkii ile Degirmenalti Mahallesi arasinda uzanan, yürüyüs ve bisiklet yolunu içeren yeni sahil seridi ile sehrin denizle olan iliskisini yeniden tanimlarken, mevcut sahil bandinda da küçük dokunuslarla fark yaratmaya devam ediyor.

Sahile Süleymanpasa Belediyesi Dokunusu
Balikçi barinaginin hemen yaninda bulunan ve yillardir atil halde birakilan, mezbelelik görünümüyle sahilin güzelligine gölge düsüren küçük kumsal ve çevresi, Süleymanpasa Belediyesi Fen Isler Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen düzenleme çalismasi ile vatandaslarin kullanimina elverisli hale getiriliyor.

Palmiyeler ve dekoratif aydinlatmalar sahile renk katti

Basamakli oturma alani, sahilin yürüyüs yolunu deniz seviyesine indirerek kumsali ulasilabilir hale getirirken, alana yerlestirilen palmiyeler görselligi güçlendirdi. Ayrica alana eklenen dekoratif aydinlatma üniteleri ile geceleri de alanin kullanimi mümkün hale getirildi.

Süleymanpasa sahilinin görünümüne olumlu katki saglayan ve kullanim alanini arttiran seyir parkindaki çalismalarin son asamaya geldigi ve kisa süre içinde tamamlanacagi ögrenildi.

“Sehrimize yeni mekânlar kazandiriyoruz”

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, “Daha yasanabilir bir Süleymanpasa için sehrimizi yepyeni yasam alanlariyla donatiyor, modern ve konforlu mekânlari vatandaslarimizin hizmetine sunmak üzere durmadan, yorulmadan çalismaya devam ediyoruz. Bu kapsamda gerçeklestirdigimiz sahil seridimizde yapimi devam eden park projemizde hizla sona geliyoruz. Kisa süre içinde kiyi seridine kazandiracagimiz park alani, yepyeni çehresi, isil isil bahçesiyle simdiden misafirlerini agirliyor. Süleymanpasali kiymetli hemsehrilerime hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA