Prof. Dr. Mehmet Zahmakiran'dan Bir Basari Daha

Van Yüzüncü Yil Üniversitesi (YYÜ) Fen Fakültesi Kimya Bölümü Ögretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zahmakiran, Sanko Holding ve Turkishtime tarafindan gerçeklestirilen “Bilimsel Basari Arastirmasinda Kimya Bilimine Yön Veren 100 Türk Arastirmaci” arasina seçildi.

Prof. Dr. Mehmet Zahmakiran'dan Bir Basari Daha
Sanko Holding ve Turkishtime tarafindan gerçeklestirilen “Bilimsel Basari Arastirmasinda Kimya Bilimine Yön Veren 100 Türk Arastirmaci” arasina seçilmesini büyük bir mutlulukla ögrendigini belirten Zahmakiran, “Arastirma grubuma, ortak çalismalarimizda yer alan akademisyen arkadaslarima ve üniversiteme tesekkür ederim” dedi.

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Sevli de, Prof. Dr. Zahmakiran’in bu basarisinin üniversite yönetimi olarak kendilerini gururlandirdigini belirterek, “Bilimsel çalismalari neticesinde elde ettigi basarilariyla adindan söz ettiren hocamiz, üniversitemizin genç akademisyenleri ve ögrencilerine örnek bir bilim insani olma misyonunu da yüklenmistir. Bu güzel haber, ayni zamanda üniversitemizin akademisyenlerine verdigi desteklerin de somut bir sonucudur. Prof. Dr. Mehmet Zahmakiran’i basarisindan dolayi tebrik ederiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA