(ÖZEL) Antalyali Çilgin Isadami, Bu Kez Modifiye Ettigi Jet Ski Ile Karada Hiz Yapti

Antalya’da emlak alim satim ve otomobil aksesuari isiyle ugrasan, eski sans oyunu talihlisi Murat Tokmak, yeni bir çalismaya daha imza atti. 20 günlük çalismasinin sonunda motosiklet motoru, egzoz ve ses sistemi takarak modifiye ettigi yet skiyi karaya çikartip hiz yapti. Tokmak, yedigi cezalar nedeniyle ehliyetinde puan kalmayinca son projesini drag pistinde denedi. Jet skiye taktigi motosiklet motoruyla pistin tozunu atan Tokmak, renkli görüntüler olusturdu.

(ÖZEL) Antalyali Çilgin Isadami, Bu Kez Modifiye Ettigi Jet Ski Ile Karada Hiz Yapti
Daha önce tavanini kestigi otomobilin arka bölümünü dönüstürdügü mini havuzla trafige çikarak caddelerde dolasan Tokmak, görüntülerin sosyal medyada yayinlanmasinin ardindan polis tarafindan araci otoparka çekildi ve 2 bin 500 lira ceza aldi. Olaydan bir süre sonra Tokmak bu sefer ayni model baska bir otomobilin yine tavanini kesti otomobilin iç kismina ahsaptan teras alani olusturdu, bagaj kismina ise mangal monte etti. Trafikte yeni düzenledigi araciyla mangal yapip ilerleyen Tokmak, yine polis engeline takildi, yine ceza yedi. Murat Tokmak bir süre önce bu sefer ‘çilgin’ proje olarak nitelendirdigi koltuk motosiklet projesini 3 arkadasiyla birlikte tasarladi ve yine trafik ekiplerinden kaçamadi.

Çalismalarina devam eden Murat Tokmak, 6 ay önce bir oyunda girdigi iddiayi kaybedince, eski bir araci 11 bin okey tasiyla kapladi, bu araçla trafige çikinca yine ceza yedi.

"Bu kez jet skiyi karada yürüttü"

Bir süredir sessizligini koruyan sans oyunu talihlisi Murat Tokmak, yeni bir çalismayla ortaya çikti. Murat Tokmak, denizde kullanilan jet skiyi bu kez karada kullanmak için kollari sivadi. Tokmak kendine ait araç aksesuar dükkanina getirdigi jet sikiyi, ‘karada nasil kullanirim’ diye düsünmeye basladi.

Murat Tokmak ve ekibi 20 günlük çalismayla jet siki gövdesine 150 CC’lik bir motosikletin motorunu monte etti. Jet sikinin kuyruk kismina iki egzoz takan, gövdeye müzik seti yerlestiren Tokmak, trafige kapali alanda 20 gün boyunca test sürüsü yapti.

Tokmak, daha önceki projelerinden yedigi cezalar nedeniyle ehliyetindeki puanlar düstü. Sürücü belgesinin kaybetmek istemeyen Tokmak, bu kez sürüslerini Kepez Belediyesi’nin trafige kapali alan olan drag pistinde yapti. Saatlerce pistte jetsiki kullanan Tokmak’in o anlarini ekip arkadaslari cep telefonu kamerasi ile görüntüledi. Açtigi hareketli müzik esliginde karada giden jet skiyi kullanan Murat Tokmak, renkli görüntüler olusturdu. Tokmak’in sosyal medyada paylastigi görüntü büyük begeni topladi. Murat Tokmak’in karada jet ski keyfi havadan drone ile de görüntülendi.

"Trafige kapali alanda jet siki keyfi"

Deneme sürüslerinin ardindan duygularini paylasan Murat Tokmak, “ Jet siki yapalim ama denizde degil karada gitsin istedik. Jet skiye 150’lik motosiklet motoru kullandik. Biraz denge sorunumuz oldu. 20 günlük bir deneme süreci yasadik. Müzik seti taktik. Bu kez sürüs için trafige kapali bir alan seçtik. Trafikte sürekli ceza yiye yiye ehliyette puan kalmadi. Kepez Belediyesinden aldigimiz izinle drag pistinde sürüslerimizi yaptik, videolarimizi çektik” diye konustu.



"Çalismalara devam"

Jet skiyi karada kullanmanin ayri bir zevki oldugunu dile getiren Tokmak, “Izleyenler de güzel bir tepki verecek diye düsünüyorum. Video bizce basarili oldu. Güzel seyler çikariyoruz. Çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA