Okul Öncesi Ögrencileri El Yapimi Ahsap Oyuncaklar Ile Sevindi

Bereketli Anaokulu miniklerine salgin sürecinde isyerinde ahsaptan yapilan el yapimi oyuncaklar hediye edildi.

Okul Öncesi Ögrencileri El Yapimi Ahsap Oyuncaklar Ile Sevindi


Denizli’de okul öncesi miniklerine Is Insani Erdogan Kizil tarafindan pandemi süresinde yaptigi el yapimi ahsaptan oyuncaklar hediye edildi. Bereketli Anaokulunda yapilan programa Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, Sube Müdürü Affan Basbug, Hayirsever Is Insani Erdogan Kizil ve ailesi, okul müdürü, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Programin sonunda anaokulu minikleri fabrikasyon olmayan ve daha önceki oynadiklari oyuncaklardan farkli el yapimi oyuncaklari gördüklerinde her birini kesfetmek adina teker teker incelediler ve oynamaya daldilar. Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici konusmasinda, “Denizlimizin degerli is insanlarindan Erdogan Kizil Beyefendinin okulumuza kazandirdigi özgün ve bir o kadar da degerli oyuncaklar için kendisine tesekkür ediyorum. Erdogan Bey’in is insanligi yaninda sanatsal bir yönü var ve ahsaptan özgün oyuncaklar tasarliyor. Birinden güzel oyuncaklari oyun çaginda olan yavrularimizin kullanima sundu ve egitim camiamiza kazandirdi. El yapimi oyuncaklar teknoloji çaginda çocuklarimizin teknoloji bagimliligindan uzaklasmalari adina büyük önem arz ediyor” dedi.



Hediye etmenin mutlulugunu yasiyorum”

Salgin sürecinde hobi olarak basladigi ahsaptan oyuncak tasarimlarinin zaman içerisinde kendisinde bir tutkuya dönüstügünü belirten Denizlili Is Insani Erdogan Kizil, “Tasarladigim oyuncaklar bir süre sonra atölyeme sigmaz oldu. Bende bu oyuncaklari oyuna en çok ihtiyaci olan anaokulu ögrencilerimizin kullanimina sunmak istedim. Bereketli Anaokulumuza yaptigim oyuncaklari hediye etmenin mutlulugunu yasiyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA