Kocasi Ve Görümcesini Uykuda Öldürdü

Osmaniye’ye merkeze bagli Köyyeri köyünde bir kadin, kocasini ve görümcesini uyurlarken baslarina av tüfegi ile ates ederek öldürdü. O esnada evde bulunan katil zanlisi kadinin kayin validesi de ölmekten son anda kaçarak kurtuldu.

Kocasi Ve Görümcesini Uykuda Öldürdü
Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde Köyyeri köyünde yasandi. Gülten Usta henüz bilinmeyen bir nedenle kocasi Süleyman (27) Usta ve görümcesi Ela Usta (18) uyurken av tüfegi ile baslarindan vurdu. O esnada silah seslerini duyan kadinin kayinvalidesi ise kendini disari atti. Olayin ardindan Gülten Usta jandarmayi arayarak kocasini ve görümcesini silahla vurarak öldürdügünü söyledi.



Ihbar üzerine köye saglik ekipleri ve jandarma sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi ilk incelemede, silahla vurulan Süleyman Usta ve Ela Usta’nin olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Jandarma olayin ardindan kocasini ve görümcesini öldüren Gülten Usta’yi göz altina aldi. Öldürülen Süleyman Usta ve Ela Usta’nin cenazesi ise cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Olay ile ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA