Kirklareli'nden Kisa Kisa

Demirköy ilçesine Hükümet Konagi yapilacak.

Kirklareli Valiliginden yapilan açiklamada, Konak için TOKI tarafindan ihale sürecinin baslatildigi bildirildi.

Eylül ayinda ihale sürecinin tamamlanarak insaatin baslayacagi aktarilan açiklamada, Hükümet Konagi'nin en kisa sürede tamamlanarak hizmete açilmasinin hedeflendigi belirtildi.

Çesitli alanlarda yatirimlarin devam ettigi ifade edilen açiklamada, "TOKI ihale sürecinden sonra insaat çalismalarina baslanarak, ilçeye yakisir modern bir hükümet konagi binasi insa edilecek. Yeni hükümet konagi ilçeye hayirli olsun." ifadeleri yer aliyor.

-Belediye Baskani Talay, çalismalari inceledi

Pinarhisar Belediye Baskani Ihsan Talay, belediye ekiplerinin çalismalarini inceledi.

Talay Fen Isleri, Temizlik Isleri ile Park ve Bahçeler Müdürlügü çalismalari hakkinda ilgililerinden bilgi aldi.

Vatandaslara daha kaliteli hizmet götürmek amaciyla çalistiklarini ifade eden Talay, ilçenin dört bir yaninda farkli alanlarda ekiplerin çalistigini belirtti.

-Elektrik kesintisi

Kirklareli'nde 6 mahallede elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAS'tan yapilan açiklamada, bakim ve onarim çalismalari kapsaminda kent merkezinin Kocahidir, Lüleburgaz ilçesinin Atatürk ve Günes ile Vize ilçesinin Cumhuriyet, Kale, Güven mahallerine 11 Haziran Cuma günü bir süre enerji verilmeyecek.

Söz konusu kesintiler Kocahidir Mahallesi'nde 09.00-14.00, Atatürk ve Günes mahallelerinde 09.00-18.00, Cumhuriyet, Kale ve Güven mahallelerinde ise 10.00-14.00 saatlerinde uygulanacak.

Açiklamada, kesintiler nedeniyle elektrikli cihazlarin zarar görmemesi için vatandaslarin tedbir almalari gerektigi belirtildi.

Kaynak: AA