Kemer'e Halk Et Magazasi Açilacak

Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Halk Et Magazalarinin ilki olan Kepez subesine gitti. Alisveris yapan vatandaslarla sohbet eden Baskan Böcek, Kemer’de de Halk Et subesinin açilmasi için hazirliklara basladiklarini söyledi.

Kemer'e Halk Et Magazasi Açilacak
Muhittin Böcek, ilk olarak Kepez ilçesinde hizmete sunulan ANET Halk Et Satis Magazasi’ni ziyaret ederek, alisveris yapan vatandaslarla sohbet etti. Antalyalilar, projeden duyduklari memnuniyeti dile getirdi. Halk Et personeline de hayirli isler dileyen Baskan Böcek ANET Yönetim Kurulu Baskani Mesut Kocagöz’den de isleyis ile ilgili bilgi aldi. Baskan Böcek, Halk Et Projesi ile Antalyalilarin saglikli, güvenilir, uygun fiyatli ve kaliteli et tüketmelerini sagladiklarini belirterek, halkin ilgisinin de kendisini mutlu ettigini söyledi.



Kemer için hazirlik yapiliyor”

Alanya, Manavgat ve Serik subelerinin yani sira Mobil Halk Et Tiri ile Elmali, Korkuteli, Kumluca, Finike, Demre ve Kemer halkina da hizmet verdiklerini, belirten Baskan Böcek, yakin zamanda Kemer’de de bir sube açmak için hazirlik yaptiklarini söyledi.

Halk Et için tüm ilçelerde talep oldugunu belirten Baskan Böcek, “Türkiye’de bir ilki yaptik. Subelerimizde oldugu gibi Mobil Tir’a da halkimiz ilgi gösterdi. Çünkü halkimiz hem uygun fiyatli ve saglikli et tüketiyor hem de hijyenik ortamda alisveris yapiyor. Böylece halkimiza ve hayvancilikla ugrasan vatandasimiza destek oluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA