Deniz Yüzü Kafe Hizmete Açildi

Muratpasa Belediyesi’nin, Antalya’nin Akdeniz’e uzanan en uç noktasi Bababurnu’nu da içine alan Ziya Gökalp Kent Parki’ndaki Deniz Yüzü Kafe, yeniden misafirlerini agirlamaya basladi. Antalya’nin balkonu, Muratpasa Belediyesi’nin mavi bayrakli falez plajlarindan çikanlarin, evlerde geçen uzun günlerin ardindan açik havada kahvalti için bulusanlarin, çay esliginde sohbetin adresi oldu.

Deniz Yüzü Kafe Hizmete Açildi


Muratpasa Belediyesi, Covid-19 salgininda 1 Haziran’da baslayan kademeli normallesme dönemiyle birlikte Ziya Gökalp ve Erdal Inönü kent parklarinda bulunan Deniz Yüzü ve Dag Yakasi kafeleri yeniden misafirlerini agirlamaya basladi.

Kisitlamalar nedeniyle uzun süre kapali olan belediye isletmeleri kapilarini açti.

“Manzarasi çok güzel”

Arkadaslariyla Deniz Yüzü’nde bulusan Ahu Gacemer, sosyal mesafe açisindan masalarin konumunun güzel oldugu belirtti.

Gacemer, “Sosyal mesafe güzel ayarlanmis. Hizmet kalitesi açisindan çok memnun kaldik. Zaten sik sik da geliyoruz. Manzarasi da çok güzel” seklinde konustu.



“Önlemlere uyuluyor”

Emrah Kara ise Deniz Yüzü’ne ilk defa geldigini söyledi.

Kara, “Iki kisilik bir masaya geçmek istedik ancak sosyal mesafe kurallari nedeniyle müsaade edilmedi. Alinan önlemler kadar önlemlere harfiyen uyuluyor olmasi ayrica önemli” diye konustu.



“Hep bu taraflara geliyoruz”

Komsulariyla kahvaltiya gelen Eda Budak ise, Muratpasa Belediyesi’nin Antalya’nin doga harikasi falezler boyunca sundugu hizmetleri begendiklerini belirtirken “Seviyoruz. Hep bu taraflara geliyoruz. Mutluyuz. Insallah böyle devam eder” dedi.



“Komsularimiz mutlu biz de mutluyuz”

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Deniz Yüzü Kafe’nin bulundugu Ziya Gökalp Kent Parki’nin 35 bin 500 metrekarelik alani kapsadigini söyledi.

Parkin, Kasim 2017’de hizmete açildigini belirten Baskan Uysal, “Alan yillarca isgalli olarak bazi çevrelerce kullanilmis. Önce bu isgallere son verdik ardindan Antalya panoramasina sahip bu alani bir kent parki haline getirdik. Çalismalar sirasinda 282 agaci koruduk. Yeni turunç fidanlari diktik. 3 dogal çöküntünün etrafinda yürüyüs parkurlari yaptik. Komsularimiz burada olmaktan çok mutlu. Biz de mutluyuz” diye konustu.

Kaynak: İHA