Bursasu Sinirlari Asiyor

Büyüksehir Belediyesi’nin yatirimlariyla sehir ekonomisine kazandirilan ve belediye istiraklerinden Jeotermal Anonim Sirketi’nin tesislerinde dolumu gerçeklestirilen Bursasu, sektördeki pazar payini ihracat ile artiriyor.

Bursasu Sinirlari Asiyor
Sektörde Bursa genelinde denge olusturmasinin yani sira onlarca farkli ürün gamiyla tercih edilen bir marka haline gelen Bursasu, ihracatta da önemli bir ivme yakaladi. Kalitesi ve yumusak içiminin yani sira yüksek mineral degeri ve Ph oraniyla kisa sürede tüketicinin tercihi haline gelen Bursasu, olusturdugu istihdam ve pazar payiyla sehir ekonomisine de katki sagliyor.

7 farkli ülkeye ihraç ediliyor

Son teknoloji makine parkuru, ürün kalitesi, hijyen standartlari, teslimat, satis sonrasi hizmetler ve müsteri iliskilerinde üst düzey bir hizmet anlayisi sunan Bursasu, uluslararasi alanda sektöründe öncelikli tercih edilen firmalarin basinda geliyor. Covid-19 salgini ve pandemi sartlari nedeniyle ihracatta yasanan lojistik sikintilara ragmen dis pazarda payini artiran Bursasu, basta Almanya olmak üzere Hollanda ve Belçika’yi da Bursa’nin kaynak suyu ile tanistirdi. Özellikle körfez ülkelerinde oldukça ragbet gören Bursasu, Kuveyt, Katar, Libya ve Filistin’de de tüketiciyle bulustu. Uluslararasi alanda çitayi yükselten Bursasu, 2021 yilinda 2.5 milyon liralik ihracat hedefliyor.
Kaynak: İHA