Bulgaristan'dan Gelen Is Heyetinden BUSKI'ye Ziyaret

Bursa’nin Bulgaristan’daki kardes kenti Veliko Tarnova’dan önceki dönem Belediye Baskanvekili Vanya Pavlova’nin baskanligindaki bir grup is insani, BUSKI Genel Müdürü Güngör Gülenç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Bulgaristan'dan Gelen Is Heyetinden BUSKI'ye Ziyaret
Konuk heyeti agirlamaktan mutluluk duyduklarini belirten BUSKI Genel Müdürü Güngör Gülenç, saglikli ve kesintisiz içme suyu temini ile sorunsuz altyapi aginin olusumunda pek çok çalismaya imza attiklarini vurguladi. Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin vizyonuyla, Bursa’yi altyapida örnek alinan konuma getirebilmenin gayretiyle çalistiklarini ifade eden Gülenç, “Saglikli ve kesintisiz içme suyu teminin yani sira çevre yatirimlarimizla da ‘saglikli sehir Bursa’ hedefinde, önemli adimlar atmaktayiz. Belirli planlama dahilinde pes pese hizmete sundugumuz atik su aritma tesisleri ile Bursa’ya hayat veren Nilüfer Çayi ile Gemlik Körfezi’nin atik sulardan kaynaklanabilecek kirliliginin önüne geçmis olduk. Nitelikli ve saglikli içme suyunun sürekliligi ve sorunsuz altyapi aginin olusumundaki çalismalarimiz, artan bir ivmeyle devam ediyor” diye konustu.

Konuk heyet adina söz alan Hmi-Company Genel Müdürü Evgeni Kostadinov ise gösterilen konukseverlige tesekkür etmesinin yani sira, basarili çalismalari nedeniyle BUSKI’yi tebrik etti. Konuk heyette Hmi-Company Genel Müdürü Evgeni Kostadinov’un yani sira Genel Müdür Yardimcisi Viktor Azmanov, Ithalat ve Ihracat Müdürü Vanya Pavlova ve Türkiye ile Iliskiler Sorumlusu Aras Uzunov da hazir bulundu.

Konusmalarin ardindan, konuk heyete, Bursa’nin tarihi ve kültürel degerlerini simgeleyen hediye takdiminde bulunan BUSKI Genel Müdürü Gülenç, iki sehir arasindaki isbirliginin gelismesi temennisinde bulundu. Konuk heyet, ziyaretin ardindan, BUSKI Akiskan Yatakli Çamur Yakma ve Enerji Üretim Tesisi ile Dogu Atiksu Aritma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Tesislerin isleyisi hakkinda bilgi edinen konuk heyet, üstün teknolojik altyapiyla donatilmis tesisteki sistemlerden dolayi BUSKI’yi tebrik etti.
Kaynak: İHA