BTM'den Ticarilesebilecek Is Fikirlerine Dev Yatirimlarla Bulusma Firsati

Girisimcilere 3 bin metrekarelik yerleskesinde hizmet veren yeni nesil startup merkezi BTM’ye, kuruldugu günden bu yana geçen 4 yillik sürede 10 binden fazla basvuru yapildi.

UBI Global tarafindan 70’i askin ülkede 700’den fazla kuluçka ve hizlandirma merkezi arasinda “Dünyanin En Gelecek Vaad Eden Merkezi” ödülüne layik görülen Bilgiyi Ticarilestirme Merkezi (BTM) yeni girisimcilerini bekliyor.

BTM'den yapilan açiklamaya göre, girisimciler www.btm.istanbul web adresinden 11 Temmuz’a kadar basvuru yapabilecek.

Girisimcilere 3 bin metrekarelik yerleskesinde hizmet veren yeni nesil startup merkezi BTM’ye, kuruldugu günden bu yana geçen 4 yillik sürede 10 binden fazla basvuru yapildi.

300 milyon lira degerlemeyi geçen yatirimlari ve 100 milyon liraya yaklasan satisi ile adindan bahsettiren BTM, egitim ve seminer, mentor destegi, yatirimci eslestirmeleri, girisimcilerin yatirimci karsisinda sunum yaptigi demoday etkinlikleri, 7/24 ofis imkani ve birebir danismanlik gibi ücretsiz hizmetler sunuyor.

Bununla birlikte 81 meslek komitesi ile 430 bini askin üyesi olan Istanbul Ticaret Odasi (ITO) istiraki olmasi sebebiyle organik bir yatirim agina sahip olan BTM’de girisimciler, ITO’nun 81 meslek komitesinden is modelleri ile ilgili olan komitelere giderek sunum yapma hakkina erisebiliyor. Is modellerini sektör içerisinde bulunan is insanlarina anlatma firsati bulan girisimciler, komite üyelerinden geri bildirimler alarak is modellerini bir adim daha ileri tasima firsati elde edebiliyor.

BTM’nin sundugu tüm imkanlardan ücretsiz olarak yararlanmak isteyen girisimci adaylari, girisimci olmak ve ekosistem içerisinde yer almak istiyorsa BTM Kamp, mevcut is fikrini modelleyip ürüne dönüstürdüyse (MVP) Ön Kuluçka, ilk satisini yaptiysa (PoC) Kuluçka, yatirim almis ve ölçekleme (scaleup) asamasinda ise Post Kuluçka Programi’na basvuru yapabiliyorlar.

Kaynak: AA