Bedensel Engelli Emir'in Erdogan Sevgisi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde tekerlekli sandalyeye mahkum kalan 23 yasindaki Emir Gürtürk, çok sevdigi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile telefonla görüserek muradina erdi. Erdogan, Emir’e ilk Bursa ziyaretinde görüsme sözü verdi. 8 yasindan beri Erdogan’a tutuklu ile baglanan Emir, telefon görüsmesi sonucu büyük sevinç yasadi.

Bedensel Engelli Emir'in Erdogan Sevgisi
Inegöl’de yasayan Emir, yillardan bu yana Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile görüsmek için yanip tutusuyordu. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yilmaz Gürel ile görüsen Emir’in heyecani bir kat artti. Milletvekili Gürel, Emir’in istegini kisa sürede yerine getirdi. Gurup toplantisi sonrasi Gürel, Erdogan’a Emir’den bahsetti. Erdogan, Gürel’e "Hemen ara görüselim" dedi.

Erdogan, Gürel’in telefonu ile Emir’i arayarak telefon görüsmesi yapti.

Telefonla görüsme anlari ise amatör kameraya yansidi. Cumhurbaskani Erdogan’i sevdigini ve görüsmek istedigini söyleyen Emir’e Erdogan su yaniti verdi; “Bursa’ya gelisimde görüsürüz tamam mi? Bende seni gözlerinden öpüyorum. Ailesine selam söyle. Bursa’ya gelisimde Vildan ablan beni sana götürür.”.

Görüsmenin ardindan Emir’in içi içine sigmadi.

Bursa’nin Inegöl ilçesinde ikamet eden Emir Gürtürk, basin mensuplarina yaptigi açiklama ile sevincini paylasti.

Odasina 2 adet dev Erdogan posteri adam Emir Gürtürk, "2002 yilindan bu yana seviyorum. Ama görüsmek nasip olmadi bugüne kadar. Allah razi olsun; Milletvekilimiz Vildan Yilmaz Gürel, bize bir sürpriz yaparak görüstürdü. Çok mutlu oldum. Sevincimi söyleyemem. Bir Allah bilir bir ben bilirim. Ben onu çok seviyorum. Insallah en kisa zamanda yanina gitmek nasip olur. Çaya davet ettik. Çay içmeye gelecek. 2015 yilindan beri AK Partiye üyeyim. Bizim sevdamiz ömür boyu." dedi.

ONUN HAYALIYLE YANIP TUTUSUYORUM

Cumhurbaskani ile yaptigi görüsmeden bahseden Gürtürk,"Ben ona ayaklarinin altini öpeyim dedim. O da ailemin nasil oldugunu sordu. Bursa’ya gelince, Vildan hanim yanina getirir beni dedi.

Gece gündüz onun hayaliyle yanip tutusuyorum. Tek istegim onu görüp, hatira resmi çekinip evime asmak istiyorum." ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA