Baskan Vidinlioglu, Esnafin Ve Halkin Sorunlarini Dinledi

Nasrullah Meydani ve çevresi esnaflarini gezen Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, esnafin ve vatandaslarin görüs, talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Baskan Vidinlioglu, Esnafin Ve Halkin Sorunlarini Dinledi
Göreve geldigi günden itibaren bir program dâhilinde sürekli halkla iç içe olan ve il esnafini sürekli ziyaret ederek taleplerini, sorunlarini dinleyen Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, Nasrullah Meydani ve bölgesi esnafini ziyaret ederek hem bir talep ve arzulari olup olmadigini sordu hem de hayirli isler diledi.

Esnaf ve vatandaslarin sorunlarina hizli çözümler üretebilmek için ziyaretlerine devam edeceklerini belirten Vidinlioglu, “Esnafimizin taleplerine hizli çözümler üretmek için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Halkimizin, esnafimizin görüslerini çok önemsiyoruz. Çünkü sorunlari en iyi o bölgede yasayan esnaf kardeslerimiz ve vatandaslarimiz biliyor. Ziyaretlerimizde hem esnaf kardeslerimizle sohbet ediyor hem onlarin istek ve taleplerini dinliyoruz, hem de yaptigimiz çalismalar ile ilgili bilgi paylasiminda bulunuyoruz. Hep birlikte zorda, darda kalan insanlarimiza nasil yardimda bulunabiliriz, bunlari da konusma firsatimiz oluyor. Bu tür bulusmalarin çok yararli oldugunu düsünüyorum. Esnaf kardeslerimizle bulusmaya, sorunlari ve talepleri yerinde dinlemeye, bilgi paylasiminda bulunmaya bundan sonra da devam edecegiz. Bu vesile ile Korona virüs tedbirlerine uygun bir sekilde hareket eden tüm esnaf kardeslerimize, vatandaslarimiza tesekkür ediyorum. Insallah bu zor günleri hep birlikte atlatir, saglikli günlere kavusuruz” diye konustu.

Kaynak: İHA