Baskan Güder, Ögrencileri Agirladi

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, ‘Masal Sandigim’ isimli projenin mimarlari olan Firinci Ilkokulu 3. ve 4.sinif ögrencilerini konuk etti. Baskan Güder, “Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin daha iyi sartlarda egitimlerine devam edebilmeleri için Battalgazi Belediyesi olarak tüm imkânlarimizla ögrenci ve ögretmenlerimizin yanindayiz” dedi.

Baskan Güder, Ögrencileri Agirladi
Egitim ve ögretime verdigi destekle Battalgazi’de büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, ‘Masal Sandigim’ isimli proje kapsaminda unutulmaya yüz tutmus Anadolu Masallarini materyallerle birlikte resmeden Firinci Ilkokulu ögrencileri ile birlikte sinif ögretmeni Saniye Özen’i makaminda konuk etti. Ögrencilerle yakindan ilgilenerek istek ve taleplerini dinleyen Baskan Güder, hayata geçirilen bu anlamli projelerinden dolayi ögrencileri tek tek tebrik etti. Gerçeklestirilen ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak tüm imkânlarla, ögrenci ve ögretmenlerin yaninda olduklarini söyledi.



“Baskanimiz bizim en büyük destekçimiz”

Bu tür projelerde en büyük destekçilerinin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder oldugunun altini çizen Firinci Ilkokulu sinif ögretmeni Saniye Özen, “Bu projeyi biz Hatunsuyu Ilkokulu birlikte basladik. 8 tane proje ortagi okulumuz var. Projede, bizim kültürümüze ait olan Anadolu masallarimizi, ögrencilerimize uygulamali olarak ögretmeye amaçladik. Ögrencilerimizin akillarinda kalici olmasi açisindan her masalda ögrencilerimize materyaller hazirladik. Çok güzel etkinlik ve proje oldu. Ögrencilerimiz ve velilerimizin büyük özveri gösterdiler. Bu projeyi hazirlamaktan dolayi mutluyuz. Bugünde ögrencilerimizle birlikte Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’i ziyaret ettik. Baskanimiz bizleri güler yüzle karsiladi. Kendisi bizim her zaman en büyük destekçimizdir. Kendisine tesekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

“Ögrencilerimizi tebrik ediyorum”

Ögretmen ve ögrencilerin emrine amade olduklarini vurgulayan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Projenin mimari olan degerli hocamiza sükranlarimi sunuyor, ögrencilerimizin gözlerinden öpüyoruz. Kirsal kesimde ögrenim gören ögrencilerimizin ortaya koydugu bu anlamli projelerin her zaman destekçisiyiz. Yavrularimizin yüreklerine, emeklerine saglik. Milli egitim demek milli ve egitimli olmak demektir. Ülkemizde eger tas üstüne tas koyuluyorsa, bizleri yetistiren ögretmenlerimiz bunda payi büyüktür. Emekleri büyüktür. Biz her zaman sunu söylüyoruz. Bilgi eger tecrübe ile birlesirse anlam kazanir. Bu projede hocamiz bilgiyi tecrübeyle bulusturmus. Çocuklarin hayal dünyalarini somuta dökmeye çalismis. Sözel olan seyler genellikle unutulur ama uygulamali yapilan hiçbir sey unutulmaz. Bizler ögretmenlerimizin her daim emrine amadeyiz. Sizlerin ricalari bizler için emirdir. Battalgazi Belediyesi olarak kirsaldaki yavrularimizi hiçbir zaman unutmadik. Hayata geçirdigimiz projelerimiz ile kirsaldaki yavrularimizi, Battalgazi Belediyemize ait sosyal tesislerimizdeki imkanlardan faydalandirdik. Bu tür projelerimize de kaldigimiz yerden devam edecegiz. Battalgazi Belediyesi olarak bugüne kadar ögrencilerimize hep destek verdik ve vermeye devam edecegiz” diye konustu.

Ziyaretin ardindan ögrencilerle birlikte toplu hatira fotografi çektirmeyi de ihmal etmeyen Güder, ögrencilere çesitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA