Babalar Günü Için Hediyenin Adresi Beymen

Beymen adrese teslim servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hizli sekilde babalara ulastirabiliyor.

Beymen, tüm özel gün alisverislerinde oldugu gibi Babalar Günü’nde de dünyaca ünlü markalarin en yeni casual ve klasik tasarimlarindan ayakkabi ve çanta modellerine, nis parfümlerden teknolojik ürünlere ve zengin aksesuar çesitlerine uzanan farkli kategori ve fiyat araliklarindaki sayisiz seçenekleri ile hediye alisverisinin adresi olmaya devam ediyor.

Beymen'den yapilan açiklamaya göre, erkeklerin ihtiyaç duydugu tüm ürün gruplarini kapsayan, fonksiyonel, rahat, farkli doku ve tarzlardaki tasarimlariyla özgür kombin seçenekleri sunan Beymen Collection, klasik stil sahibi babalar için dünyaca ünlü sartorial markalar Isaia, Kiton, Zegna, en seçkin hazir giyim koleksiyonlari ile Paul Smith, Brunello Cucinelli, Etro, Balmain,Tom Ford, Neil Barrett’in da aralarinda yer aldigi markalarin en yeni koleksiyonlari sayisiz hediye seçenekleri ile Beymen’de kullanicilarini bekliyor.

Sokak modasi ve klasik giyim kodlarini güncelleyen Academia, polo yaka tshirt seçenekleri ile Isaia, Beymen Collection, Corneliani, Canali, Zegna, Sandro, ve Altea, sezonun vazgeçilmezi desenli gömlekler için Amiri, Etro, Versace, Valentino ve Saint Laurent rahat olmayi tercih eden babalar için hediye seçenekleri ile Beymen'de olacak.

Babalar Günü hediyeleri, Beymen magazalarindan, www.beymen.com adresinden ve Beymen uygulamasindan seçilebiliyor. Beymen adrese teslim servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hizli sekilde babalara ulastirabiliyor.

Kaynak: AA