Aydin'da Asi Rakamlar 600 Bini Geçti

Aydin genelinde Korona virüs ile mücadele kapsaminda asilama rakamlari 600 binin üzerine ulasirken, Il Saglik Müdürlügü ekipleri de çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Aydin'da Asi Rakamlar 600 Bini Geçti


Salginla mücadele kapsaminda Aydin’da alinan tedbirlerle birlikte pozitif vaka sayilarinda ciddi düsüs yasanmaya devam ederken, asilama çalismalari da araliksiz devam ediyor. Il genelinde birinci doz uygulamasinin yani sira ikinci doz asilamalari da hiz kesmiyor. Saglik Bakanligi tarafindan yayinlanan anlik verilere göre Aydin’da asi rakamlari ise 600 binin üzerine ulasti.

Saglik Bakanligi resmi internet sitesinde, 10 Haziran Persembe günü verilerine göre ülke genelinde toplam 31 milyon 983 bin 615 asi yapildi. Türkiye asi tablosuna bakildiginda ise Aydin’da 352 bin 529 birinci doz, 266 bin 253 ikinci doz olmak üzere toplam 618 bin 782 doz asi vuruldu.

Alinan tedbirler ile birlikte il genelinde vaka sayilarinda da düsüs yasanmaya devam ederken Aydin Il Saglik Müdürlügünden vatandaslarin rehavete kapilmamasi uyarisi yapildi.
Kaynak: İHA