Atakumlular 'Temiz Çevre' Için Pedalladi

Atakum Belediyesi ve EKOBID is birliginde Atakum sahilinde “Temiz çevre, saglikli kent için pedal çeviriyoruz” etkinligi yogun ilgiyle gerçeklestirildi. Etkinlikte bisikletseverler pedallayarak doga ve yasam alanlarinin temizligine dikkat çekti.

Atakumlular 'Temiz Çevre' Için Pedalladi
Atakum Belediyesi ile Ekolojik Yasam Bisiklet Dernegi (EKOBID) is birliginde Çevre Haftasi nedeniyle “Temiz çevre, saglikli kent için pedal çeviriyoruz” etkinligi gerçeklestirildi.

Çobanli Iskelesi’nde baslayan bisiklet turuna Atakum Belediye Baskan Yardimcisi Seref Aydin, EKOBID üyeleri ve çok sayida yurttas katildi.



“Birlikte hareket etmeliyiz”

Doga ve yasam alanlarinin temizligine dikkat çekilen etkinlikte konusan Baskan Yardimcisi Aydin, “Atakum Belediyesi olarak yasayan tüm canlilarin, doganin düzenini bozmadan, yasadigimiz alanlari temiz ve yasanabilir kilmak için büyük çaba harciyoruz. Çocuklarimiza birakacagimiz gelecegimizi tükettik. Bu sorumluluklarimizi unutmadan birlikte hareket etmeliyiz. Bu etkinlik bu anlamda çok önemlidir. Iklim degisikliklerinin olumsuz sonuçlari bizi uyariyor. Sürdürülebilir bir çevre anlayisini gelistirmeliyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA