Aktürk Ve Kahraman, STK'lari Ziyaret Etti

AK Parti Ürgüp Ilçe Baskani Oguz Kahraman, Belediye Baskani Mehmet Aktürk ile birlikte ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluslarina yönelik bir ziyaret gerçeklestirdiler

Aktürk Ve Kahraman, STK'lari Ziyaret Etti
AK Parti Ürgüp Ilçe Baskani Oguz Kahraman, Belediye Baskani Mehmet Aktürk, ilk olarak Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ahmet Aydin ve Meclis Baskani Kemal Ögütlüyü ardindan Ürgüp Ziraat Odasi Baskani Mustafa Korkmaz’i ve son olarak Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ismail Genç’i makaminda ziyaret etti.

AK Parti Heyeti ziyaretleri kapsaminda pandemi süreci ve destekler hakkinda istisarelerde bulunduklarini belirterek, Kiymetli Baskanlarimizi ve yönetim kurulu üyelerini dinledik, fikir alisverislerinde bulunduk. Notlarimizi aldik” dedi.

Baskan Kahraman “Normallesme sürecinde Belediye Baskanimiz Mehmet Aktürk, Meclis Üyemiz Abidin Türk ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren bir birinden degerli STK’larimizi ziyaret ettik. Pandemi sürecinin etkilerini görüstük. Ilçemize gelen destekler hakkinda fikir alisverisinde bulunduk. Bizler her zaman halkimizin, esnafimizin, çiftçimizin yanindayiz, destekçisiyiz. Ilçemizin, bölgemizin, esnafimizin, halkimizin kalkinmasi için her türlü mücadelemizi veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA