Abdi Ibrahim'e 'Social Media Awards'tan Altin Ödül

Abdi Ibrahim Kamu Iliskileri ve Kurumsal Iletisim Direktörü Dr. M. Oguzcan Bülbül: 'Social Media Awards TurkeySocialBrands Veri Analitigi bölümü ilaç kategorisinde altin ödüle layik görülmüs olmaktan Abdi Ibrahim olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Bu degerli ödüle, 2019 yilindan bu yana üst üste üç yildir layik görülüyoruz'

Abdi Ibrahim, Marketing Türkiye ve BoomSonar is birligiyle bu yil 5'incisi düzenlenen "Social Media Awards Turkey 2021"de "SocialBrands Veri Analitigi" bölümünde ilaç kategorisinde üst üste üçüncü kez altin ödülün sahibi oldu.

Sirket açiklamasina göre, ilaç sektöründe 109 yildir hayati iyilestirme hedefiyle faaliyet gösteren, Eylül 2020'de Isviçreli biyoteknoloji sirketi OM Pharma'yla stratejik ortaklik kurarak global kimligini güçlendiren Abdi Ibrahim, liderligini sosyal medya iletisimi alaninda da sürdürüyor.

Marketing Türkiye ve BoomSonar is birligiyle bu yil 5'incisi düzenlenen Social Media Awards Turkey 2021'de Abdi Ibrahim bu yil da altin ödülün sahibi oldu. SocialBrands Veri Analitigi Bölümü'nde ilaç kategorisinde altin ödülü kazanan Abdi Ibrahim, dijitallesmenin salgin döneminde daha fazla önem kazandigi iletisim alaninda da sektör liderligini üstlendi.

Yarismada, "Veri Ödülleri" bölümü için 55 binden fazla sosyal medya marka hesabi SocialBrands puanlarina göre tamamen analitik olarak incelendi. 1 Mart 2020-1 Mart 2021 dönemini kapsayan degerlendirmede; hayran sayisi, hayran artisi, paylasilan ileti sayisi, ileti türleri, elde edilen etkilesim ve etkilesim türleri gibi birçok farkli veri ele alindi. Deloitte arastirma sirketinin uzmanliginda yürütülen kapsamli degerlendirme sonucunda Social Media Awards Turkey-SocialBrands Veri Analitigi bölümü ilaç kategorisinde altin ödülün kazanani Abdi Ibrahim oldu.

- "Sosyal medya mecralarini iletisimde önemli bir kanal olarak görüyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Abdi Ibrahim Kamu Iliskileri ve Kurumsal Iletisim Direktörü Dr. M. Oguzcan Bülbül, pandeminin herkes için sira disi, zor bir dönem oldugunu belirterek, "Kendine has dinamikleri olan bu dönemde en öne çikan alanlardan biri iletisim oldu. Bilhassa dijital iletisim en hareketli dönemini yasadi. Bilgiye ulasmanin en pratik yolu olarak sosyal mecralari hiç olmadigi kadar yogun kullandik." ifadelerini kullandi.

Abdi Ibrahim olarak öteden beri dijital iletisime yatirim yapan, sosyal medya mecralarini etkin kullanan bir firma olduklarini aktaran Bülbül, sunlari kaydetti:

"Hastalara, hasta yakinlarina, hekimlere kisaca tüm topluma daha yakin olmak için sosyal medya mecralarini iletisimde önemli bir kanal olarak görüyoruz. Social Media Awards Turkey-SocialBrands Veri Analitigi bölümü ilaç kategorisinde altin ödüle layik görülmüs olmaktan Abdi Ibrahim olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Bu degerli ödüle, 2019 yilindan bu yana üst üste üç yildir layik görülüyoruz. Bu basarida özverili sekilde çalisan ekip arkadaslarimizin, is ortaklarimizin ve bizleri tüm kanallarimizdan takip ederek etkilesimde bulunan paydaslarimizin payi büyük. Hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum."
Kaynak: AA