173 Fidan Toprakla Bulustu

Inegöl Belediyesi, Yeni Mahalle’de 5 ayri noktada toplam 5 bin 575 metrekare alan üzerinde koruluklar, çocuk oyun alanlari, fitness alanlari, semt sahasi ve otoparklarin yer aldigi bir alan insa ediyor. Yapim çalismalari süren alana 173 fidan dikildi.

173 Fidan Toprakla Bulustu
Yapim çalismasi süren projede, bugün ilçe protokolü ve ögrencilerin katilimiyla fidanlarin dikimi gerçeklestirildi.

173 fidanin toprakla bulustugu programda konusan Belediye Baskani Alper Taban, “Sehrimizin önemli ihtiyaçlarindan biri olan otopark, yesil alan, koruluk, park gibi alanlari çogaltiyoruz. Arkadaslarimiz bunlarla ilgili planlamalarini önümüze koydular. Bizler de her birini yatirim programimiza aldik ve sirayla hayata geçirmeye çalisiyoruz. Bu çalismalarla ilgili de olumlu geri dönüsler aliyoruz. Sehrimizde araç ve insan sayisi artiyor. Bu yatirimlarin biran önce hayata geçirilmesi gerekiyor” dedi.

Bölgede 5 ayri alan üzerinde hummali bir çalismanin sürdügünü kaydeden Taban, “Yeni Mahallede baslattigimiz çalismalar vardi. Yeni Hayat Sokak bölgesinde 5 ayri noktada çalismamiz var. Planlarda da yine otopark, yesil alan, çocuk parki gibi gözüken yerleri önceliklendirerek bu alanlarda aksiyon aliyoruz. Bugün burada ögrenci kardeslerimizle koruluk alan bölgelerinde 173 adet agaç dikiyoruz. Beraberinde 53 araçlik otopark olusturuluyor. Buralarda yaklasik 1000 metrekare sert zemin alani olusturuluyor. Mahallemizde huzur içerisinde insanlar çocuklariyla, torunlariyla oturup eglenebilsinler istiyoruz. Genç kardeslerimize de fidanlarimizi toprakla bulusturmada yardimci olduklari için tesekkür ediyorum” açiklamalarinda bulundu.
Kaynak: İHA