MSB: Teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz!
Türkiye'nin terörü bitirmeye yönelik başlattığı operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Operasyonlar kapsamında birçok terörist etkisiz hale getirilirken, terör örgütüne ait mağara ve muhimmatlar da imha ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, "Irak kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. Bölgedeki arama-tarama faaliyetlerinde tespit edilen bir mağara daha içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hâle getirildi" denildi.


TERÖR ÖRGÜTÜNE AİT BİR MAĞARA BULUNDU
Son olarak Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada terör örgütüne ait bir mağaranın tespit edildiği bildirildi. Mağarada örgüte ait birçok mühimmat ve yaşam malzemesi imha edilirken, MSB o anlara ait görüntüleri de paylaştı.

"TERÖRİSTLERİN İNLERİNE GİRMEYE DEVAM EDİYORUZ"
MSB'nin hesabından yapılan paylaşımda, "Irak kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. Bölgedeki arama-tarama faaliyetlerinde tespit edilen bir mağara daha içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hale getirildi" denildi.
