Kocasinan'da Yeşil Alan Çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeşil alanlar oluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Beyazşehir, Kocasinan, Ahi Evran ve Yavuz Selim mahallelerinde yapılan park ve yeşil alan çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada açıklamalarda bulunan Çolakbayrakdar, parkların güzelleşmesi ve işlevsel hale gelmesi için farklı konsept çalışmaları uyguladıklarını, daha güzel yarınlar için yeşil alanlar inşa etmeye devam edeceklerini aktardı.

İlçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak, vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını artırdıklarını anlatan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimiz sabah evlerinden çıktıklarında çevre onlara günlerini daha aydınlık, daha huzurlu geçirmelerini sağlasın. Şehir içerisinde keyif alabilecekleri huzurlu mekanları onlara hazırlamak için gayret gösteriyoruz. Ağaçlandırma çalışmaları kolay işler değil. Akşamdan sabaha hemen sonuç vermiyor. İçerisinde bulunduğumuz alanlarda yaklaşık 4 yıl öncesinden ağaçlandırma çalışmalarına başladık. İnşallah bizden sonraki kuşaklara daha yaşanabilir bir ilçe bırakmak istiyoruz. Mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni ve farklı yeşil alanlar kazandırarak, sosyal alanların sayısını artırmanın gayreti içerisindeyiz."

Kaynak: AA