Antalya'da korkutan deprem!

Akdeniz'de 4.0 şiddetinde bir deprem oldu. AFAD, depremin merkez üssünün Antalya Körfezi olduğunu açıklarken derinliğini 6.43 km olarak duyurdu. AFAD'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, saat 10.52'de meydana gelen 4.0 büyüklüğünde deprem Alanya ve Manavgat ilçelerinden şiddetli bir şekilde hissedildi. Kandilli Rasathanesi de Antalya depremi hakkında bilgi verdi. Kandilli, depremin şiddetini 3.9 olarak kamuoyuna duyurdu. Bölgede kısa süreli bir panik yaşandı.

Antalya'da korkutan deprem!
Antalya'da korkutan deprem!
Antalya, deprem ile sallandı! AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremler verilerine göre, Antalya Körfezi'nde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin saat 10.52'de gerçekleştiğini bildirirken merkez üssünün Antalya Körfezi olduğunu duyurdu. Deprem, Antalya şehir merkezinin yanı sıra, Alanya ve Manavgat ilçesinde de şiddetli bir şekilde hissedildi.

KANDİLLİ'DEN ANTALYA DEPREM AÇIKLAMASI
Kandilli Rasathanesi de Antalya'daki depreme ilişkin son dakika notu paylaştı. Kandilli, depremin merkez üssünün Alanya olduğunu bildirirken şiddetini 3.9 olarak paylaştı.

Kandilli ayrıca, depremin 1.8 km derinlikte gerçekleştiğini açıkladı.

BÖLGEDE PANİK YAŞANDI!
Antalya'da meydana gelen deprem nedeniyle bölgede yaşayanlar kısa süreli bir paniğe kapıldı. Sosyal medyada #deprem etiketi altında birçok paylaşım yapıldı.

Depreme ilişkin can ve mal kaybı bilgisi bulunmuyor.