Şanlıurfa'nın Osmanlı Mahallesinde Yol Çalışması
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye’nin tıkanan damarlarından biri olan ve çarpık kentleşmenin oldukça fazla olduğu Osmanlı Mahallesindeki yeni yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

“Şehirler ruhumuzun, gönüllerimizin yansımasıdır” diyerek Eyyübiye ilçesindeki çalışmaları yakından takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Eyüp Peygamber Caddesinin, Güney Batı Çevre Yoluna kesintisiz ulaşım bağlantısının sağlanması amacı ile Osmanlı ve Asya mahallesinden geçen 30 metrelik yolun açılması ile birlikte şehre yeni yollar kazandırılacağız” dedi.
Toplam uzunluğun 1000 metre olduğu yolda yaklaşık 120 yapı bulunuyor. Bu yapılar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kamulaştırma işlemlerinin ardından yıkım işlemleri yapılıyor.
