Başkan Güder'den Ramazan Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yaklaşan ramazan dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güder, mesajında, "On bir ayın sultanı" ramazanı bir kez daha karşılıyor olmaktan büyük bir huzur ve mutluluk duyulduğunu ifade etti.

Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan ramazanı şerifin, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemi olduğunu aktaran Güder, şunları kaydetti:

"Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif'i bu erdemli özelliklerin her birimize yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Bu ayda tüm Müslümanların en yakınından başlayarak komşu ve akrabalarını gözetmeleri, yoksullara yardımcı olmaları büyük önem arz etmektedir. Belediye olarak her zaman olduğu gibi ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz."

Kaynak: AA