ATO Başkanı Baran'dan Ramazan Ayı Mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ramazan ayının salgınla mücadele kapsamında tedbirlerin uygulanacağı bir ay olacağını belirterek, “Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmesini tüm insanlığa bereket, barış ve huzur getirmesini, korona virüsün tüm alemden yok olmasını temenni ediyorum” dedi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Korona virüs tedbirleri kapsamında toplu iftarların olmayacağı bu ayda, ihtiyaç sahiplerine yönelmenin Ramazan ayının manevi iklimine uygun düşeceğini kaydeden Başkan Baran mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayı sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularını idrak ettiren, manevi güzellikleriyle insanlığı kucaklayan bir ay. Bu özel ay, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mağfiret, bolluk ve bereket ayı. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmesini tüm insanlığa bereket, barış ve huzur getirmesini, korona virüsün tüm âlemden yok olmasını temenni ediyorum.”
Kaynak: İHA