Muratpaşa Da Kırmızı Çizgiyi Çekti
Muratpaşa Belediyesi, yayaların geçiş üstünlüğüne dikkat çekmek için İçişleri Bakanlığı’nca başlatılan kırmızı çizgi uygulaması kapsamında Meltem Mahallesi’ndeki ışıksız yaya geçitlerine kırmızı çizgiyi çekti.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaya öncelikli bir kent oluşturmanın kent uygarlığının yükseltmek olarak tanımladıkları ve aynı zamanda Muratpaşa Belediyesi’nin görev ve sorumluluklarının temeli olarak gördükleri bir anlayışın en önemli parçası olduğunu söyledi.
Geçmiş yıllarda, belediyenin sorumluluk alanındaki cadde ve sokaklarda, özellikli okul bölgelerinde 3 boyutlu yaya geçitleri çalışmaları yaptıklarını hatırlatan Başkan Uysal, yaya öncelikli bir kent oluşturmak için her türlü projeye gönülden destek vereceklerini söyledi.
