Kocasinan'da Ağaçlandırma Çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeyi daha yeşil bir görünüşe kavuşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Oruçreis Mahallesi'ndeki Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı fidanlıkta bulunan üretim alanını gezdi.

Burada Kayseri iklimine uygun yetiştirilen çeşitli bitkileri inceleyen Çolakbayrakdar, ilçeyi her alanda geliştirmeye devam ettirdiklerini aktardı.

"Her geçen gün daha yaşanabilir bir Kocasinan'ı inşa ediyoruz" ifadesini kullanan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Olmazsa olmazımız ve vazgeçilmezlerimizden bir tanesi de ağaçlandırma çalışmalarıdır. Mevsim itibarıyla ağaçlarımızı toprakla buluşturmaya başlayacağız. Hava koşulları elverdiği sürece her gün farklı alanlarda ve parklarda ağaç dikimini sürdüreceğiz. Kocasinan'ımızı yemyeşil hale getirmenin gayreti ve çabası içerisinde olmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızla hemşehrilerimizin huzur içerisinde yaşayacakları yeni ve farklı parklar, yaşam alanları ve yeni ağaçlandırma alanlarını hizmete sunmuş olacağız. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından ağaçlar şimdiden dikime hazır hale getiriliyor. Daha yeşil ve daha güzel bir Kocasinan için yapılan tüm çalışmalar hayırlı olsun."

Kaynak: AA