Akseki'de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Akseki ilçesinde etkili olan yoğun yağışlarda olumsuzluk yaşamamaları için Belediye ekipleri altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Akseki Belediyesi ekipleri bir yandan salgınla ilgili çalışmalarını yaparken diğer yandan da altyapı çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Belediye Başkanı İbrahim Özkan, çalışma yapılan alanlarda incelemelerde bulundu.

Özkan, yaptığı açıklamada, ilçe merkez ve mahallelerde devam eden altyapı çalışmalarıyla birlikte kazı yapılan alanların üstyapı çalışmalarını da tamamladıklarını belirtti.

Yapılan planlama doğrultusunda tüm mahallelerde çalışmaların süreceğini kaydeden Özkan, "Yağmur suyu hatlarının ve mazgalların tıkanmaması noktasında çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Aşırı yağışlarda oluşacak olumsuzluklara karşı tedbirlerimizi alıyoruz. Vatandaşlarımızın da yağmur suyu mazgallarına çöp atmamalarını önemle rica ediyorum." dedi.

Sel riskini en aza indirmek amacıyla dere ıslahlarında da devam ettiklerini ifade eden Özkan, "Bu kapsamda ekiplerimizce ilçe merkezimize ve mahallelerimize yeni mazgallar kazandırıyor, derelerimize şevlendirme ve ıslah duvarı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA