Hakkari'de 'Hayallerime Dokun' Projesi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Hayallerime Dokun” proje merkezinin açılışı yapıldı.

“Hayallerime Dokun” projesinin açılışını yapan Vali Akbıyık, Hakkari’nin büyük yatırımlar aldığını, 50 civarındaki projenin ise devam ettiğini söyledi.
Vali Akbıyık, “Stadyumlar, mini sahalar, basketbol, voleybol sahaları, yüzme havuzları, gençlik merkezleri, kitap kafeler, yurt yapımıyla bu yatırımlar 120 milyonu geçiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı da gençliğin daha iyi yetişmesi amacıyla birçok projeye destek veriyor. Önder İmam Hatipliler Derneğinin yaptığı ‘Hayallerime Dokun’ projesi de bunlardan biridir. Bütün projelere destek veren Cumhurbaşkanımız liderliğinde Gençlik ve Spor Bakanımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Adil Demir ise “Hayallerime Dokun” projesi çalışmaları hakkında Vali Akbıyık’a bilgi verdi. Demir, “Hayallerime Dokun proje merkezinde öğrenci ve gençlerimize yönelik 120 saat fotoğrafçılık sanatı kursu, 100 saat karakalem resim kursu ve 100 saat dekoratif el sanatları ahşap işleme kursları verilecektir. Kurs boyunca ücretsiz ikramlarımız olacak. Bunun dışında 15 gencimizi de kayak etkinliği ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.
