Perdeleri Atese Verip Kaçti

Denizli’de geçtigimiz gün Pamukkale ilçesinde 3 ayri mahallede evlerin balkonuna asili perdeleri çakmakla yaktigi iddia edilen ve daha öncede kendi oturdugu evlerini yakan eski futbolcunun oglu Ümit Ugur K. isimli süpheli gözaltina alindi.

Perdeleri Atese Verip Kaçti


Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Hacikaplanlar, Pelitlibag ve 15 Mayis Mahallelerinde bulunan apartmanlarin zemin katindaki evlerin balkonuna asili perdeler ardi ardina gece yarilari yanmaya basladi.

Itfaiye ekipleri aksam saatlerinde çikan yanginlarin ayni sebeple oldugunu tespit etmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Çevredeki güvenlik kamerasi kayitlarindan bir kisinin apartmana yaklastiktan sonra çevresini kontrol ederek elinde bulunan çakmak ile balkon perdelerini yaktigi tespit edildi. Yapilan arastirma sonucunda eski futbolcu Zafer K.’nin oglu süpheli Ümit Ugur K. (28) gözaltina alindi.

Uyusturucu bagimlisi süpheli birçok kez gündeme geldi

Geçtigimiz yillarda Merkezefendi ve Pamukkale ilçesinde ikamet eden süpheli Ümit Ugur K. (28) telefonda babasi ile tartisip evinin balkonundaki yaklasik 7 bin TL’lik kombiyi parçalayarak gündeme gelmisti. Daha önce ise Hacikaplanlar Mahallesinde uyusturucu bagimlisi olan Ümit Ugur K. Ailesi ile oturduklari evi atese vermisti.
Kaynak: İHA