Oltulular Bulustu

Pandemi nedeniyle uzun süre hemsehrilerine hizmet veremeyen Oltu ve Yöresi Kültür Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi kapilarini yeniden açti. Oltulularin bulusmasina katilan Belediye Baskani Necmettin Tasçi, “Dernegimiz için elimizden gelen destegi verecegiz” dedi.

Oltulular Bulustu
Korona virüs (Covid-19) pandemisi sebebiyle uzun süre hemsehrilerine hizmet veremeyen Oltu ve Yöresi Kültür Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi kapilarini yeniden Oltulu hemsehrilerine açti. Dernek Baskani Hakan Demir ile yönetim kurulu üyelerinin organize ettigi toplantiya Oltu Belediye Baskani Nurettin Topçu da katildi.

Dernegin Erzurum’daki hizmet binasinda bir araya gelen Oltulular, hasret giderirken, Oltu için fikir alis verisinde bulundular. Oltu Belediye Baskani Necmettin Tasçi, “Uzun bir pandemi nedeniyle bir araya gelememistik. Hakan Demir baskanimizin davetine icabet ettik. Bu dernege sahip çikip yasatmak hepimizin görevi. Bizde üzerimize düsen görevi yerine getirecegiz. Oltulular Dernegi Erzurum’daki ortak paydamiz ve bulusma noktamiz” dedi.

Oltu ve Yöresi Kültür Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Hakan Demir, pandemiden sonra dernegin kapilarini yeniden hemsehrilerine açtiklari için mutlu olduklarini belirterek, “Artik dernegimizin kapilarini açik tutuyoruz. Oltulu hemsehrilerimizi ve yöremiz insanlarini dernegimize bekliyoruz. Uzun bir pandeminin ardindan ilk kez bulustuk. Bu bulusmada hasret giderdik. Artik bundan böyle daha kalabalik bir sekilde bir araya gelerek Oltu ile ilgili fikir ve düsüncelerimizi paylasacagiz” diye konustu.

Demir, dernekteki bulusmaya katilan Oltu Belediye Baskani Necmettin Tasçi ile yönetim kurulu üyesi arkadaslarina ve hemsehrilerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA