Malatya'da Televizyon Kanalinda Yangin

Malatya’da yayin yapan bir televizyon kanalinin bulundugu binada çikan yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Malatya'da Televizyon Kanalinda Yangin
Edinilen bilgilere göre, uydu üzerinden yayin yapan ER TV adli televizyon kanalinin bulundugu Bostanbasi Mahallesi Karlik mevkiindeki binada saat 20.30 sularinda elektrik kontagi kaynakli yangin çikti. Televizyon personelinin de binada bulundugu esnada çikan yanginin fark edilmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi.

Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale ettikleri yangini söndürerek kontrol altina aldi. Malatya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskani Mustafa Katipoglu’ da televizyon binasina gelerek, itfaiye ekiplerinin yangina müdahalesini yerinde takip etti.

Yaralananin olmadigi yanginda çati katinda maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri olay yerinde detayli inceleme yapti. Elektrik kontagindan çiktigi tahmin edilen yanginla ilgili baslatilan inceleme sürüyor.

Kanaldan yanginla ilgili yapilan yazili açiklamada, "ER TV olarak çok kisa sürede televizyonumuz binasina gelerek, aninda yangina müdahale eden tüm itfaiye teskilati ve yine çok kisa sürede olay yerine gelen Il Emniyet Müdürlügü personellerine özverili çalismalari ve desteklerinden ötürü ve bizzat arayarak geçmis olsun dileklerini ileten Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan ile arayarak geçmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkür ediyoruz" denildi.
Kaynak: İHA