Demirci Ilçe Protokolü, Üniversiteli Gençlerle Bulustu

Manisa'nin Demirci ilçesinde kaymakamlik ve belediye tarafindan ilçede ögrenim gören yüksekögrenim ögrencileri ile Demirci Gençlik Bulusmalari düzenlendi.

Demirci Kaymakami Adem Kaya, Belediye Baskani Selami Selçuk ve Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Yilmaz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Egitim Fakültesi ve Demirci Meslek Yüksek Okulunda ögrenim gören ögrencilerle bir araya geldi.

Demirci Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü Gençlik Merkezi Has Odada yapilan Demirci Gençlik Bulusmasi programinda ögrenciler yetkililere taleplerini iletti.

Türkülerin de seslendirildigi programda konusan Kaymakam Kaya, "Pandemi sürecinde okullar kapaliydi, uzaktan egitim vardi. Bizler sizleri özledik. Ögrenciler ilçemize nese katiyor. Sizleri gördükçe biz de gençlesiyoruz. Güzel bir gençlik merkezimiz var. Içerisinde her türlü etkinlik yapilabilecek durumda. Ögrencilerimizin, gençlerimizin her daim yanindayiz " dedi.

Belediye Baskani Selami Selçuk ise ilçe hayatinda ögrencinin ayri bir yerinin bulundugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Türkiye'de ilçelerdeki ilk fakülte Demirci'mizde açildi. 1960'li yillarda var olan bir okul fakültemiz. Sizler bizim evlatlarimiz, kardeslerimizsiniz. Sizleri buralarda görmek bizlerde aliskanlik yapti. Pandemi sebebiyle ara verilen 1,5 yil bize zor geldi. Buralar sizlerin kendinizi gelistirmek için firsatlar sunuyor. Her alanda Gençlik Merkezindeki faaliyetlerden faydalanabilirsiniz. Belediyemizin olan binayi Gençlik ve Spor Bakanligina vererek gençlerimizin için bir gençlik merkezini kurulmasini sagladik, mutluyuz gururluyuz. Sizlerin her zaman yanindayiz."

Kaynak: AA