Balikesir'de 75 Sahsa 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de polis ve jandarma ekiplerinin il genelinde yaptiklari ’huzur’ operasyonlari kapsaminda 75 sahsi gözaltina alirken, adli makamlara sevk edilen 8 sahis tutuklandi.

Balikesir'de 75 Sahsa 'Huzur' Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Il Merkezinde, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Edremit ve Gönen Ilçelerinde yapilan çalismalarda 21 aranan sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 8 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda; 4 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfeklere ait 10 adet kartus ele geçirilmistir. 2 adet kurusiki tabanca ve bu tabancalara ait 4 adet fisek ele geçirildi.

Il Jandarma Komutanligi ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Balya, Bandirma, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Manyas, Marmara, Susurluk ve Sindirgi ilçelerinde yapilan çalismalarda ve yapilan yol aramalarinda; 26 aranan sahis gözaltina alinirken, 5 adet av tüfegi, 40 adet fisek ve 2 adet kurusiki tabanca, 1 adet tabanca ve 1 adet biçak ele geçirildi.

Yine Il Jandarma Komutanligi ekipleri kaçakçilik ve organize suç olaylarina yönelik yapilan çalismalar neticesinde; 57 gram metamfetamin, 374 gram kubar esrar, 38 kök kenevir, 11 adet sentetik uyusturucu hap, 3 adet tabanca, 2 adet av tüfegi ve bu silahlara ait 257 adet fisek ele geçirildi. Olaylarla ilgili olarak 28 süpheli sahis hakkinda adli islem yapildi.
Kaynak: İHA