AK Parti'nin Teskilat Baskanlari Kahta'da Toplandi

AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin, ilçe baskanlariyla istisare ve degerlendirme toplantisini Kahta ilçesinde yapti.

AK Parti'nin Teskilat Baskanlari Kahta'da Toplandi
AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin baskanliginda, Kahta Koordinatörleri Abdurrahman San, M.Sirri Özbek, Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis, ilçe teskilat baskanlari toplantiya katildi.

Toplantinin açilisinda konusan AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin, gelecek seçimlerde Adiyaman genelinde yeniden bir basari hikayesi yazmak için yogun bir gayretle çalisacaklarini ifade ederek son dönemde ülkemize yönelik yapilan ekonomik saldirilara dikkat çekti.

Dagtekin “Daha önce Merkez Ilçe Baskanligimiz koordinesinde yaptigimiz istisare toplantimizi bu defa Kahta Ilçe Baskanligimizin ev sahipliginde yapiyoruz. Insallah bir sonraki toplantilarimiz düzenli olarak bir ilçemizde gerçeklestirecegiz. Bu toplantilar sayesinde hem çalismalarimizin verimliligini arttiracagiz hem de eksikliklerimiz neler bunlara odaklanarak bir yol haritasi ortaya çikaracagiz. Öncelikle birinci meselemiz birlik, beraberlik ve kenetlememizdir. Teskilatimizin özünde de en büyük güç, birlik ve beraberligimizdir. Bugün buna daha fazla muhtaciz. Zira gün geçmiyor ki, aramiza fitne fesadi yaymak için planli projeli oyunlar sahnelenmesin. Bu öyle hal aldi ki artik uluslararasi güç odaklarinin organizasyonlarinin oyunlariyla karsi karsiya kaliyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in Basbakanlik döneminde bu yana kendisine karsi yapilan saldiralar hiçbir zaman durmamistir. Ancak bu aziz millet bu oyunlari gördü Cumhurbaskanimizi her seçim döneminde bas taci ederek bugünlere kadar getirdi. Pandemi dönemi sadece sagligimizi degil ekonomimizi de etkiledi. Küresel güçler, bu karanlik dönemi de yine ekonomi üzerinden ülkemizi hedef almaktadir. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in, ekonomik yaklasim konusunda yapisal dönüsümü yavas yavas hayata geçirmeye basladi.

Özellikle ‘Faiz sebep-enflasyon neticedir’ denklemi hedefine kilitlendik. Bundan sonra bize düsen, onun yükünü almak ve yardimci olmaktir” dedi.

Baskan Dagtekin’in konusmasindan sonra ilçe koordinatörleri ve ilçe baskanlari tek tek söz alarak teskilat çalismalariyla ilgili bilgilendirmede bulundu.
Kaynak: İHA