Selçuklu Gençlik Meclisi Gönülleri Fethetti

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci ve Selçuklu Gençlik Meclisi üyeleri Konyaspor-Yeni Malatyaspor maçina davet edilen görme engellilere maçi anlatarak önemli bir farkindaliga imza atti.

Selçuklu Gençlik Meclisi Gönülleri Fethetti
Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi çatisi altinda önemli sosyal sorumluluk faaliyetleri yürüten ve bu çalismalarla ses getiren Selçuklu Gençlik Meclisi Konyaspor-Yeni Malatyaspor maçinda konuk edilen görme engelli vatandaslara maçin tamamini anlatarak gönülleri fethetti. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin da bir görme engelliye maçi anlatmasi renkli anlara sahne oldu.

Selçuklu Gençlik Meclisinin toplumun her kesimine duyarli oldugunun altini çizen Baskan Pekyatirmaci, “Bugün burada gençlerimizle birlikte anlamli bir etkinlik gerçeklestirdik. Ligde basari ivmesini devam ettiren Konyasporumuzun maçini görme engelli hemsehrilerimize anlattik. Ben maçi anlatmaktan büyük bir keyif duydum ve böylesine anlamli bir faaliyete imza atan Selçuklu Gençlik Meclisimizi de tebrik ediyorum. Gençlerimiz üniversitede okuyor ancak etraflarinda olan bitenden haberdarlar ve sosyal sorumluluk çalismalarinin da basini çekiyorlar. Burada yaptigimiz bu maç anlatiminin önemli bir farkindalik olusturacaktir. Buna benzer çalismalarimizi yine farkli platformlarda da yapmaya devam edecegiz” dedi.

Maçin görme engelli vatandaslara anlatildigi anlar sosyal medyada gündem olarak büyük begeni aldi.
Kaynak: İHA