Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolunun Misis Kavsagi-Yilankale Kavsagi 3-6'nci kilometrelerinde (Baklali mevkisi) kavsak ve yol yapim çalismalari nedeniyle Gaziantep istikameti trafige kapatilarak ulasim Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü saglaniyor.

Eceabat-Gelibolu yolunun 2-3'üncü kilometrelerinde yol yapim çalismalari nedeniyle ulasim tek seritten iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Ankara-Çankiri yolunun 15-17'nci kilometrelerinde yol yapim çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü yapiliyor.

Aydincik-Silifke yolunun 33-35'inci kilometrelerinde Tasucu-Ovacik arasinda yol yapim çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü saglaniyor.

Kayseri-Kirsehir yolunun 104-105'inci kilometreleri ile 110-115'inci kilometrelerinde yol yapim çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Iyidere-Ikizdere yolunun 36-37'nci kilometrelerinde yapilmakta olan yol yapim çalismasi nedeniyle ulasim tek seritten kontrollü saglaniyor.

Bartin-Safranbolu yolunun 5-8'inci kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü yapiliyor.

Kütahya-Çavdarhisar-Gediz yolunun 15'inci kilometresinde bulunan Derbent-2 köprüsünde genlesme derzi bakim onarim çalismasi nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Sivas-Kangal yolunun 39-41'inci kilometrelerinde yol yapim çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü saglaniyor.

Ardahan-Çildir yolunun 27-29'uncu kilometrelerinde yol yapim çalismalari nedeniyle sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA