Süt Kardesler Sahnelendi

Süheyl ve Behzat Uygur’un sahneye koydugu eglence dolu oyun ’Süt Kardesler’ Nevsehir’de sahnelendi.

Süt Kardesler Sahnelendi
Biletleri satisa çiktigi ilk gün tükenen oyun izleyicilerini kahkahaya bogdu. Nevsehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen ‘Tiyatro Geceleri’ ‘Süt Kardesler’ isimli tiyatro oyunu ile devam etti.

Oyuncu kadrosunda; Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Emine Ün, Nurten Inan, Ömer Yilmaz, Hakan Eke, Mesut Yilmaz ve Elif Gönlüm’ün yer aldigi 2 perdelik oyun Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

Ilk olarak Türk tiyatrosunun ustalarindan biri olan Nejat Uygur tarafindan sahnelenen oyun usta sanatçinin ogullari Süheyl ve Behzat Uygur tarafindan günümüz yorumuyla Nevsehir’de tiyatro severler ile bulustu.

Kostümleriyle ve dekoruyla izleyicileri 1950’li yillara götüren “Süt Kardesler” isimli müzikal oyun danslariyla da izleyicilere keyifli dakikalar yasatti.

Oyun sonunda izleyicileri selamlayan Behsat Uygur, “Süt Kardesler oyunu için Diyarbakir’da baslayan turnemiz Urfa, Gaziantep, Adana, İçel ve Kahramanmaras’in ardindan Nevsehir’de son buldu. Gerçekten çok yorulduk ama buna degdi. Nevsehir’e geldigimiz ilk andan itibaren inanilmaz güzel bir enerjiyle karsilastik. Sakin, huzurlu ve mutlu bir sehir Nevsehir. Burada bizi izlemeye gelen bu kalabaligi görünce anladik ki sehri güzellestiren orada yasayanlarin enerjisi. Basta belediye baskanimiz Dr. Mehmet Savran olmak üzere tüm emegi geçenlere, tesekkür ediyoruz. Biletler çok kisa süre3de tükenmis ve sosyal medya araciligi ile birçok yazan kisi oldu. Buradan bir defa daha gelecegimizin sözünü vermek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA